Welkom bij Birdy!

Wij zijn een all-in reisformule voor de reis van uw dromen: vliegen, slapen, rijden, relaxen en entertained worden, Birdy zorgt voor alles. U kon het niet beter treffen.

Afgewerkt tot in de puntjes, gepolijst tot in de hoekjes, Birdy staat altijd voor u klaar. Kortom, Birdy IS uw reis...

Vakantie is de mooiste tijd van het jaar. Een tijd waarin u een gevoel van vrijheid heeft. Waarin u zich om niets hoeft te bekommeren. Een tijd ook waarin u nieuwe ervaringen kunt opdoen, andere culturen leert kennen. Een tijd waarin u Ècht samen bent met familie of vrienden, waarin u andere mensen ontmoet. Waarin u kunt genieten van de mooie dingen in het leven. Een tijd waarin u - al is het maar een klein beetje - even een ander persoon bent.

Birdy maakt deel uit van de World of Wonders. Een wereld waarin honderden van de bekendste vakantiemerken uit talrijke Europese landen samen werken aan de mooiste tijd van het jaar. Topmerken, die hun knowhow, hun ervaring en hun service-gerichtheid bundelen om u de mooiste vakantie-ervaringen te geven. Onze bedoeling ?Ö Een glimlach op uw gezicht toveren. En u de mooiste tijd van het jaar te schenken.